Η υπ΄ αριθμ. 21890 από 05/02/2019 διαταγή του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ της οποίας χθες, 07/02/2019 γίναμε γνώστες, θα αποτελέσει μνημείο αποτυχημένης διοίκησης στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 22:45, θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό της - κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ‘’Posidonio’’ Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ» (Ζακύνθου 2, Χολαργός),

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός - κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στο Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ‘’Posidonio’’ Λ. Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό, όπου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας πλήθος Συναδέλφων Αστυνομικών και φίλοι της Ένωσης.

Οι πρόσφατες διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος αποτυπώνουν καθαρά μία ανελεύθερη και αντιδημοκρατική στροφή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και κατ’ επέκταση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Περισσότερα Άρθρα...