Μετά την απίθανη Ευρωπαϊκή εβδομάδα που διανύσαμε και το θέαμα που απολαύσαμε, είναι εξαιρετικά ανώμαλη η "προσγείωση" στα καθ’ ημάς αθλητικά δρώμενα.

Την Δευτέρα 06 Μαΐου 2019 και ώρα 16:00΄, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ως εξής:

Την Πέμπτη 04 Απριλίου 2019, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 8η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής  μας.

Με κοινή ανακοίνωση οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν την απόφαση ενίσχυσης Υπηρεσίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την υπ’ αριθμ. 2225/12-04-2019 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε η αίτηση των "γνωστών" λίγων Συναδέλφων οι οποίοι εντελώς καταχρηστικά παράνομα και πέραν κάθε λογικής προσέφυγαν με αιτιάσεις για "παράνομους αποκλεισμούς υποψηφίων", για καθυστέρηση ανάδειξής τους κ.λ.π.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει την 8η Εθελοντική της Αιμοδοσία η οποία θα ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής απαντά σε χθεσινή ανάρτηση - ανακοίνωση των ΕΝΑ, ΔΕΚΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες