26
Wed, Sep
1 Νέα Άρθρα

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και από ώρες 09:00 έως 16:00 στα γραφεία της Ένωσης, Γ. Πιτταρά 1η Πάροδος - Μαρούσι, εντός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής την 7η Εθελοντική της Αιμοδοσία η οποία θα ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στην Πρεσβεία του Ιράν καταδικάζοντας τα αντανακλαστικά της επίσημης Πολιτείας. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, με αίσθημα ευθύνης για την μελλοντική γενιά, ολοκληρώνει την ΔΩΡΕΑΝ χορήγηση σχολικών σακιδίων και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών μας που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2018-2019.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε τη χορήγηση σχολικών σακιδίων και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των μελών της Ένωσης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 05/09/2018 και περί ώρα 10:00΄, στα Γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η ΔΩΡΕΑΝ χορήγηση σχολικών σακιδίων και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών μας, που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2018-2019.

Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας αποφασίστηκε Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

AΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και πάλι, ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της υποβάθμισης και της εξαχρείωσης του κοινωνικού ιστού του Κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.

Εμείς, οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε την επιβίωσή μας

Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό-μαζικό παρών.

Η μετακίνηση και διατροφή θα γίνει δωρεάν με μέριμνα της Ένωσης. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 210 6856646 έως την Τετάρτη 06-09-2018 και ώρα 15:00.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία και επιτακτική όσο ποτέ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, την 27/07/2018 απέστειλε αίτημα προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο, όπως μεριμνήσει για την αποστολή ομάδας ψυχολόγων προκειμένου να επισκεφθούν τα Αστυνομικά Τμήματα, τα Τμήματα Ασφαλείας και Τροχαίας καθώς και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Βορειοανατολικής Αττικής για την ψυχολογική υποστήριξη και αναπτέρωση του ηθικού όλων των συναδέλφων, που συμμετείχαν με αυτοθυσία στην πυρκαγιά που έπληξε τις περιοχές Νέου Βουτζά, Μάτι, Ραφήνας και Νέας Μάκρης. 

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Υγειονομικού Α.Ε.Α., ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας με την δημιουργία ειδικής ομάδας Υγειονομικών Αξιωματικών-Ψυχολόγων, η οποία θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

- 02/08/2018 στο Αστυνομικό Τμήμα Μαραθώνος. 

- 03/08/2018 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙ.ΑΣ.). 

- 07/08/2018 στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας - Πικερμίου. 

Η πρωτοβουλία αυτή, είναι απόρροια της ανάγκης όλων μας για ομαλή επανένταξη των συναδέλφων στα εργασιακά τους καθήκοντα, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου, καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους μας.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περισσότερα Άρθρα...