Με την υπ’ αριθμ. 2225/12-04-2019 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε η αίτηση των "γνωστών" λίγων Συναδέλφων οι οποίοι εντελώς καταχρηστικά παράνομα και πέραν κάθε λογικής προσέφυγαν με αιτιάσεις για "παράνομους αποκλεισμούς υποψηφίων", για καθυστέρηση ανάδειξής τους κ.λ.π.

Την Πέμπτη 04 Απριλίου 2019, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 8η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής  μας.

Με κοινή ανακοίνωση οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά καταγγέλλουν την απόφαση ενίσχυσης Υπηρεσίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την διεξαγωγή της 9ης Ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, ολοκληρώθηκε η θητεία του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Γενική Συνέλευση αφού ενέκρινε και επικύρωσε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε, η διεξαγωγή των Εκλογών να πραγματοποιηθούν τις 15, 16, 17, 18 και 19 Απριλίου του 2019 ως εξής:

  • Στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Β/Α.Α.), εντός των γραφείων της Ένωσης, οδός 1η Πάροδος Γ. Πιτταρά – Ο.Α.Κ.Α. - Μαρούσι, τις ημερομηνίες 15, 16, 17, 18 και 19 Απριλίου 2019 κατά τις ώρες 09:00 έως 19:00.
  • Στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, οδός Προποντίδος αρ. 6 - Ραφήνα – Αττικής, ΜΟΝΟ την 15 Απριλίου 2019 κατά τις ώρες 09:00 έως 19:00.
  • Στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού, οδός 1ο χλμ Λεωφ. Σκάλας Ωρωπού – Χαλκουτσίου – Σκάλα Ωρωπού – Ωρωπός, ΜΟΝΟ την 15 Απριλίου 2019 κατά τις ώρες 09:00 έως 19:00.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και να δώσετε με την ψήφο σας μεγαλύτερη δύναμη στην Ένωσή μας.

                                     Η δύναμη είστε ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει την 8η Εθελοντική της Αιμοδοσία η οποία θα ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής απαντά σε χθεσινή ανάρτηση - ανακοίνωση των ΕΝΑ, ΔΕΚΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Η επίθεση στο Ρώσικο Προξενείο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Τζαβέλα στο Χαλάνδρι, αποτελεί επανάληψη του σκηνικού που ζήσαμε τον Νοέμβριο του 2016, όταν άγνωστοι δράστες είχαν πετάξει χειροβομβίδα στη σκοπιά έξωθεν της Γαλλικής Πρεσβείας, με αποτέλεσμα τότε να τραυματιστεί ο φρουρός στο πόδι.

Παρά τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις σε Αστυνομικούς στόχους και το γεγονός ότι έχουν λάβει καταφανώς δολοφονικό χαρακτήρα, ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει πλέον στις τάξεις του Αστυνομικού Σώματος για τη στάση της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας από την οποία γεννώνται αυτονόητα ερωτηματικά.

Έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου επανειλημμένα τόσο με ανακοινώσεις, όσο και με την προσφυγή μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στις 05/05/2017 προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αναδεικνύοντας τις πλημμέλειες των ανωτέρω στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος, οι οποίες είναι πολλές και ασύγγνωστες και έως στιγμής χρωστάμε στη τύχη το γεγονός ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές Συναδέλφων μας και όχι μόνο (θυμίζουμε την ύπουλη και άνανδρη επίθεση στις 28/12/2018  έξω από τον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου –Κολωνάκι).

Η Ένωση καταδικάζει τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και θα συνεχίσει να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση και κάθε μέσο προκειμένου εξαλειφθούν οι πλημμέλειες που παρατηρούνται στις φυλάξεις των στόχων (στατικότητα, προβληματικός εξοπλισμός, δυσκολία φύλαξης χώρου εντός του αστικού ιστού, κ.λ.π.) διαμηνύοντας ότι η θεσμοθέτηση του επαγγέλματος- λειτουργήματος  του Έλληνα Αστυνομικού ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι επιβεβλημένη.

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες