Πληροφορίες: Δωρεάν Κούλουμα από την Ένωση σε συνεργασία με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

2018
Typography

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής βλέπει ένα από τα οράματά της να γίνεται πράξη και πραγματικότητα. 

Στις εγκαταστάσεις "Παιδικές Εξοχές" της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης - Αττικής, την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θα γιορτάσει ΔΩΡΕΑΝ τα Κούλουμα 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, όπως έχει ενημερώσει με επίσημη ανακοίνωση, προχώρησε σε μία εξωστρεφή πρόταση προς το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα στον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο. Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αμέσως, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με την αισιοδοξία πως η εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προχώρησε σε αποστολή δελτίου τύπου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση:

Ενώ από την επίσημη Σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook δημοσιεύτηκε η επίσημη αφίσα της εκδήλωσης:

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, όπως έχει ανακοινωθεί, θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ Σαρακοστιανά εδέσματα (Λαγάνα, φασολάδα, χαλβάς, ελιές, κρασί κ.α.), ενώ η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας θα επιμεληθεί το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης με τους ανάλογους μουσικούς ήχους. Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν επίσης χορούς από παραδοσιακά συγκροτήματα με το κέφι να κορυφώνεται.

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις και για τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, αφού στον χώρο θα απασχοληθούν από επαγγελματίες Ανιματέρ με ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Για την ευκολότερη μετακίνηση όσων θέλουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση ενημερώνουμε πως με εντολή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθούν τρία (3) λεωφορεία των πενήντα (50) θέσεων με δρομολόγιο προς τις "Παιδικές Εξοχές" Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης και συγκεκριμένα:

Την 09:30 ώρα της 19 Φεβρουαρίου 2018, από τον προαύλιο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών (Λεωφ. Μεσογείων 96) θα αναχωρήσουν δύο (2) λεωφορεία των πενήντα (50) θέσεων.

Την 09:30 ώρα της 19 Φεβρουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 37) θα αναχωρήσει ένα (1) λεωφορείο των πενήντα (50) θέσεων.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα, να πετάξουμε χαρταετούς, να χορέψουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα.