Έπεσε "μαύρο" στο Χ.Υ.Τ.Υ. Γραμματικού

Ε.Α.Υ.Β/Α.Α
Typography

Η πιλοτική λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Υ Γραμματικού φαίνεται ότι τείνει να εξελιχθεί σε νέα "Κερατέα 2011" με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις εξαιτίας των συγκινητικών προσπαθειών των Συναδέλφων που είχαν διατεθεί εκεί και του επικεφαλής Ταξιάρχου. 

Όλοι τους υπό πρωτοφανείς - αναχρονιστικές αντίξοες συνθήκες με σοβαρό κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας απέτρεψαν τα χειρότερα επί του παρόντος. Είναι ευτυχές ότι τραυματίσθηκε μόνο ένας Συνάδελφος στον οποίο όλοι ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Όλοι μας είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι για το "τι μέλλει γενέσθαι" ιδίως όταν και αν ξεκινήσει κανονική λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Υ. Είναι αξιοσημείωτο και μοναδικό το εξής:

Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας από τον χώρο ούτε με ασύρματο ούτε με κινητό τηλέφωνο. Είναι εύκολο να αναλογισθεί κάποιος τι ακριβώς σημαίνει αυτό. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής παρακολουθεί το θέμα και θέλει να διαβεβαιώσει τα Μέλη του ότι θα κάνει ότι είναι νόμιμο και εφικτό για να υπάρξει απόλυτη ασφάλεια των Συναδέλφων που διατίθενται εκεί.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να αντιληφθούν με τη σειρά τους, έστω και τώρα  τις ιδιαιτερότητες του όλου εγχειρήματος και να φροντίσουν άμεσα για την επικοινωνία τουλάχιστον. Τέλος, απευθύνουμε έκκληση στους Συναδέλφους που εκτελούν υπηρεσία εκεί, να καταγράφουν και να ενημερώνουν το Σωματείο μας για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.