6η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

2018
Typography

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και από ώρες 09:00 έως 16:00 στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής (Γ. Πιτταρά 1η πάροδος Ο.Α.Κ.Α., Μαρούσι) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική ομαδική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.

       Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η τράπεζα αίματος της Ένωσης, βοηθά καθημερινά Συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους όταν αυτοί το έχουν ανάγκη.

       Η Ένωσή μας εγκαινιάζει παράλληλα και τη συνεργασία της με το ίδρυμα ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ και ¨ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, αντιπροσωπεία των οποίων θα βρίσκεται μαζί μας στην αιμοδοσία για την ενημέρωση συναδέλφων αιμοδοτών για το πόσο απλή είναι η διαδικασία με την οποία κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μια ζωή ενός μικρού παιδιού.    

       Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους Συναδέλφους και τους Πολιτικούς Υπαλλήλους του Υπουργείου μας καθώς και σε όποιον ιδιώτη επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ. Η δικαιούμενη άδεια για κάθε αιμοδότη Συνάδελφο είναι τέσσερις (4) ημέρες.

        Για πληροφορίες στα γραφεία της Ένωσής μας ή στο τηλέφωνο 210-6856646.

            ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση ΕΔΩ