ΔΩΡΕΑΝ Κούλουμα 2020 στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

          Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το "Αρχηγείο της  Ελληνικής Αστυνομίας", διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παραδοσιακή εκδήλωση "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020",

την Καθαρά Δευτέρα 02 Μαρτίου 2020, στις 10.00 π.μ., στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής, για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους.

            Στην περσινή αυτή παραδοσιακή εκδήλωση, η προσέλευση των Ελλήνων Αστυνομικών και των οικογενειών αυτών, η χαρά και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών καθώς και το κέφι των παρευρισκόμενων, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με τον αριθμό των παρευρισκόμενων να ξεπερνάει τους χίλιους πεντακόσιους (1.500) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η εκδήλωση να θεωρηθεί επιτυχημένη και η καθιέρωσή της να είναι επιτακτική.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρασκευαστούν και θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμα φαγητά και σαρακοστιανά εδέσματα για όλους τους παρευρισκομένους ενώ για τα παιδιά, εκτός των προαναφερομένων, θα προσφερθεί δωρεάν ειδικό παιδικό μενού. Τα ανωτέρω παραδοσιακά εδέσματα θα συνοδεύονται από κρασί και αναψυκτικά, ενώ η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων θα γίνει υπό τους ήχους Ελληνικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.

            Με εξειδικευμένους και επαγγελματίες ψυχαγωγούς - ανιματέρ θα πραγματοποιηθεί η ψυχαγωγία των μικρών παιδιών, ενώ πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύουν τα παιχνίδια τους.

            Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εκδήλωση «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020», θα πραγματοποιηθεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου «Μυτιληναίος Α.Ε.», όπου θα σταθεί αρωγός για την ολοκλήρωση της δωρεάν εκδήλωσης.

            Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και φέτος τα "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2020",  να πετάξετε τους χαρταετούς σας, να χορέψουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα.

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης:  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ