ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ iDNA GENOMICS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, σας ευχαριστεί θερμά την εταιρία iDNA genomics και συγκεκριμένα τον κ. Σακελλαρίδη Εμμανουήλ  για τη στήριξή σας ,για την χορηγία σας σε  μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά υγρά)

σε όλους τους συναδέρφους που υπηρετούν στις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής, για  την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στην οποία και βρίσκεται η χώρα μας η οποία πλήττεται από την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Με την ενέργεια σας αυτή καταδεικνύεται ότι ανιδιοτελώς:

 

  •  αναγνωρίζετε και επιβραβεύετε εμπράκτως το έργο της ΕΛ.ΑΣ.
  •  συμβάλλετε στην ποσοτική και ποιοτική βελτίωση του έργου που προσφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και εν γένει ο Συνδικαλισμός της ΕΛ.ΑΣ.
  •  συντελείτε στην αναζωπύρωση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ Πολιτών – Αστυνομίας αλλά και της ευεργεσίας προς την πατρίδα, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά.

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης εδώ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ