ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

     Όλοι μας βιώσαμε πρόσφατα τη συγκλονιστική εβδομάδα των πυρκαγιών που αφάνισαν κοντά στις 800.000 στρέμματα δάσους

σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, κυρίως όμως στην Αττική και Εύβοια.

    Η εθνική αυτή τραγωδία αποτελεί συγχρόνως και μια τεράστια, ανεπανάληπτη οικολογική καταστροφή με ότι αυτό συνεπάγεται τα επόμενα χρόνια. Στην Βορειοανατολική Αττική οι συνεχείς αναζωπυρώσεις απότοκος και των πρωτοφανών θερμοκρασιών, δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό τρόμου και βιβλικών καταστροφών που όμοιο από πλευράς διάρκειας, δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα.

    Είναι προφανές ότι η επόμενη μέρα για τους δήμους που θα σηκώσουν το βάρος διαχείρισης των καταστροφών, θα είναι εξαιρετικής δυσκολίας και μάλλον ξεπερνάει τις δυνατότητές τους. Έτσι όλοι μας θα είμαστε αρωγοί αυτής της υπερπροσπάθειας γιατί πρέπει να πετύχει. Το οφείλουμε όλοι μας χάριν των επόμενων γενεών και της ίδιας της χώρας μας. Οι δήμοι Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας.

    Προς το σκοπό αυτό η Ένωση μας θα αιτηθεί από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. να ενισχυθούν "γενναία" και οι τρεις δήμοι και μάλιστα να αποτελέσει κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου οψέποτε αυτή λάβει χώρα. Ίσως όλοι μαζί μπορέσουμε να περιορίσουμε κάπως το μέγεθος της μεγάλης αυτής καταστροφής και να αμβλύνουμε τις συνέπειες.

Διαβάστε την επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ