ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Τ E R R O R _ R E L O A D E D

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
          Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξασφάλισε για  τα μέλη της Ένωσής μας  κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών και μέχρι τέλους των παραστάσεων, προνομιακή προσφορά για παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης T E R R O R _ R E L O A D E D  στο  θέατρο Αθηνών.
Η προνομιακή τιμή εισόδου στη θεατρική παράσταση ανέρχεται στα 10 ευρώ για το κάθε άτομο (από 18Ευρώ τιμή κανονικού εισιτηρίου), με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα ταμεία.

          Λίγα Λόγια για την παράσταση: Το συγκλονιστικό δικαστικό θρίλερ του Γερμανού συγγραφέα Φέρντιναντ φον Σίραχ «TERROR», στο οποίο αποφασίζει ζωντανά το κοινό με ψηφοφορία για την τελική έκβαση της δίκης, έχοντας γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εβδομήντα και πλέον σκηνές στην Ευρώπη και την Αμερική, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου, μετάφραση Ευαγγελίας A. Νάνου και διασκευή Μιρέλλας Παπαοικονόμου, τη σεζόν 2019 – 2020, όπου και διακόπηκε, παρά τα συνεχόμενα sold out, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Τώρα, επιστρέφει ανανεωμένο στις 28 Νοεμβρίου στο Θέατρο Αθηνών, με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ: Μαρίνα Ασλάνογλου, Βασίλης Παλαιολόγος, Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Σπάνιας, Δημήτρης Λιόλιος, Βιργινία Ταμπαροπούλου.

Εορταστικό πρόγραμμα για την παράσταση TERROR Reloaded :

          -Κυριακή 02/01/22 ώρα 4μμ

          -Τετάρτη 05/01/22 ώρα 5:30μμ

          -Πέμπτη 06/01/22 ώρα 5:30μμ

          -Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 8μμ

            Οι ενήλικες μπορούν να προσέλθουν στο χώρο με πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή του αντίστοιχου πιστοποιητικού νόσησης.