ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΡΤΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Αρχείο 2022
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, σας ευχαριστεί θερμά για τη στήριξή σας και συγκεκριμένα για την χορηγία των διακοσίων (200) δωροεπιταγών από τα καταστήματα ¨JUMBO¨. Οι δωροεπιταγές θα μοιραστούν στα παιδιά των συναδέλφων που υπηρετούν στις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής και είχαν προμηθευτεί προσκλήσεις για την παρακολούθηση της Χριστουγεννιάτικης θεατρικής παράστασης που είχε διοργανώσει η Ένωσή μας και ματαιώθηκε λόγω της κατάστασης στην οποία και βρίσκεται η χώρα μας με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του ιού Covid-19.

Με την ενέργεια σας αυτή καταδεικνύεται ότι ανιδιοτελώς:

  • αναγνωρίζετε και επιβραβεύετε εμπράκτως το έργο της ΕΛ.ΑΣ.
  • συμβάλλετε στην ποσοτική και ποιοτική βελτίωση του έργου που προσφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και εν γένει ο Συνδικαλισμός της ΕΛ.ΑΣ.
  • συντελείτε στην αναζωπύρωση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ Πολιτών – Αστυνομίας αλλά και της ευεργεσίας προς την πατρίδα, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά

Διαβάστε Εδώ την επίσημη Ευχαριστήρια της Ένωσης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ