Τροποποίηση Καταστατικού Ε.A.Y.B/A.A - Υποβολή προτάσεων από τα μέλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η πρόσφατη αλλαγή του συνδικαλιστικού Νόμου, άρθρο 72 του Ν.4873/2021, προβλέπει ότι εντός έξι (6) μηνών από την έναρξη ισχύος του,

οι οργανώσεις οφείλουν να προσαρμόσουν τα Καταστατικά τους στις ρυθμίσεις των διατάξεων που αφορούν την καθιέρωση εκλογής οργάνων με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τη διεξαγωγή των εκλογών με ηλεκτρονικά μέσα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Βορειοανατολικής Αττικής αποφάσισε να προχωρήσει σε διευρυμένη τροποποίηση του Καταστατικού της, με στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της συνδικαλιστικής της δράσης. Οι απαιτούμενες μεταβολές θα εισαχθούν ως θέμα προς ψήφιση στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Παρακαλούμε τα μέλη της Ένωσης να μελετήσουν το ισχύον Καταστατικό, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα  της Ένωσης easybaa.gr (στην παρούσα ανακοίνωση)  και να αποστείλουν τυχόν προτάσεις-διορθώσεις τους μέχρι την Παρασκευή 21-1-2022, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστε το καταστατικό εδω: ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ