Ορισμός Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, προσκαλεί τα Μέλη της να συμμετάσχουν

στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

              Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

               Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε ότι, την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 και ώρα 12:30 στη έδρα της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής (1η Πάροδος Γ. Πιτταρά ΟΑΚΑ, Μαρούσι),  θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική μας Συνέλευση (1η κατά σειρά).

            Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί το Σάββατο 7  Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο (2η κατά σειρά).

            Εάν και τότε δεν υπάρξει απαρτία, ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης (3η κατά σειρά) την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 12:30 στον ίδιο χώρο  (1η Πάροδος Γ. Πιτταρά ΟΑΚΑ, Μαρούσι)  με τα παρακάτω θέματα:

  1. Διοικητικός Απολογισμός.
  2. Οικονομικός απολογισμός.
  3. Ημερομηνία/ες, τόπος/οι και χρόνος/οι διεξαγωγής αρχαιρεσιών.
  4. Προσδιορισμός προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτικής Επιτροπής, Συμβουλίων Μεταθέσεων και Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

            Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι,

            Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, η διαδικασία της οποίας αποτελεί το κορυφαίο όργανο το οποίο μέσα από τις διεργασίες θα διαμορφώσει το πλαίσιο των αιτημάτων μας με τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους συναδέλφους στην Βορειοανατολική Αττική, το διεκδικητικό μας πλαίσιο για τα γενικότερα ζητήματα (οικονομικά, εργασιακά, ασφαλιστικά κ.α.)

            Στη Γενική Συνέλευση θα παρευρεθεί ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ Βάϊος ειδικός για νομικά ζητήματα που αφορούν όλους μας καθώς και δικαστικός αντιπρόσωπος που θα οριστεί από το αρμόδιο τμήμα αρχαιρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών .       

 Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ