Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες συναδέλφους μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το διαρκές χρέος της Πολιτείας προς τους Ήρωες του Αστυνομικού Σώματος

θύμισαν σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 οι Ομοσπονδίες (Π.Ο.ΑΣ.Υ. – Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) τιμώντας τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ και Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα, ο πρώτος στις 17 Ιουνίου 2009, από αδίστακτους τρομοκράτες, στην οδό Νεκταρίου Σάββα (πρώην Λάμπρου Πορφύρα) στα Πατήσια και ο δεύτερος, στις 17 Ιουνίου 2013, στο Δίστομο Βοιωτίας, σε επιχείρηση σύλληψης αδίστακτων δραπετών.

Το τρισάγιο τελέστηκε στην οδό Νεκταρίου Σάββα (πρώην Λάμπρου Πορφύρα), στο χώρο που έχει τοποθετηθεί από τις Ομοσπονδίες μας μαρμάρινη στήλη και ένα προσκυνηματικό εκκλησάκι για να θυμίζουν στους περαστικούς ότι εκεί θυσιάστηκε ένας από τους εκατοντάδες μαχόμενους συνάδελφους μας, υπερασπιζόμενος το αγαθό της ασφάλειας του Πολίτη.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής – Δυτικής Αττικής & Πειραιά, οι οποίες παρευρέθηκαν με αντιπροσωπεία των Προεδρείων και αντιπροσώπων τους, αφουγκράζονται τις αγωνίες των συναδέλφων μας και αγωνίζονται σταθερά για να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της Πολιτείας, σε μια περίοδο κατά την οποία το αγαθό της ασφάλειας και η θωράκιση του Έλληνα Αστυνομικού πρέπει να αποτελέσουν πρώτη της προτεραιότητα.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης ΕΔΩ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ