Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α με τον Διευθυντή της Δ.Α.Β/Α.Α Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του νεοκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με τον Δ/ντη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη.

Στη συνάντηση επισημάναμε για ακόμη φόρα την αντικειμενική σώρευση προβλημάτων από την έλλειψη προσωπικού, καθώς όλη η Δ/νση λειτουργεί με το 50% της οργανικότητας. Γνωστοποιήθηκε στο κ. Δ/ντη ότι για το θέμα είχαμε απευθυνθεί πολλές φορές στο παρελθόν χωρίς όμως ουσιαστικά αποτελέσματα. Μάλιστα σε πλείστες των περιπτώσεων συνεχιζόταν συστηματικά η «αφαίμαξη» με ενισχύσεις άλλων Διευθύνσεων.

            Τονίστηκε επίσης στον κ. Δ/ντη η διασφάλιση των κατακτήσεων του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος που αφορούν το χρόνο εργασίας, τη χορήγηση Η.Α, την εμπρόθεσμη ανακοίνωση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας και όλων των θεμάτων που άπτονται του ρυθμιστικού πεδίου του Π.Δ 394/2001. Επίσης σημαντικός χρόνος της συνάντησης αναλώθηκε για το μέιζον θέμα της φύλαξης των ευπαθών στόχων από στατικές αστυνομικές δυνάμεις, αντίθετα με τα οριζόμενα στο ισχύον Π.Δ 141/91.

            Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δρομολογείται ήδη η επίλυση τους. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχισθεί απρόσκοπτα και το επόμενο διάστημα προς τη κατεύθυνση επίλυσης όλων των θεμάτων.       

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης εδω: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ