ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αρχείο 2023
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έπειτα από κοινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων αποφασίστηκε Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τα εγκαίνια της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για ένα καλύτερο μέλλον, ενάντια στην εξαθλίωση και την υποβάθμιση. Συνεχίζοντας την αγωνιστική μας πορεία, εμείς οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας της Χώρας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε για άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα. Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα είναι αναγκασμένο για άλλη μια φορά να εκφράσει την αγωνία του και τους προβληματισμούς σχετικά με την αμεσότητα διευθέτησης αιτημάτων και επίλυσης προβλημάτων που ταλανίζουν καιρό τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις. Ενόψει άλλωστε των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης και των εξαγγελιών των αρμόδιων Υπουργών, γίνεται αντιληπτό ότι το έδαφος είναι πρόσφορο για την επίλυση των θεμάτων μας και γι’ αυτό η παρουσία όλων μας τώρα κρίνεται απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Διεκδικούμε και Απαιτούμε την επιβίωσή μας! Διεκδικούμε και Απαιτούμε ασφάλεια για εμάς και την Κοινωνία!!

Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό-μαζικό παρών. Η μετακίνηση και διατροφή θα γίνει δωρεάν με μέριμνα της Ένωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ:. 210 6856646 έως την Δευτέρα 04-09-2023 και ώρα 15:00. Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία και επιτακτική όσο ποτέ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!