Ορισμός Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης

Αρχείο 2019
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, προσκαλεί τα Μέλη της να συμμετάσχουν στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε ότι, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS (Χαρ. Τρικούπη αρ. 48, Κεφαλάρι - Κηφισιάς), θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική μας Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την 22 Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο.

Εάν και τότε δεν υπάρξει απαρτία, ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης την Τρίτη 02 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο SEMIRAMIS (Χαρ. Τρικούπη αρ. 48, Κεφαλάρι - Κηφισιάς) με τα παρακάτω θέματα:

  1. Διοικητικός Απολογισμός.
  2. Οικονομικός απολογισμός.
  3. Ημερομηνία/ες, τόπος/οι και χρόνος/οι διεξαγωγής αρχαιρεσιών.
  4. Προσδιορισμός προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτικής Επιτροπής, Συμβουλίων Μεταθέσεων και Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, η διαδικασία της οποίας αποτελεί το κορυφαίο όργανο το οποίο μέσα από τις διεργασίες θα διαμορφώσει το πλαίσιο των αιτημάτων μας με τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους συναδέλφους στην Βορειοανατολική Αττική, το διεκδικητικό μας πλαίσιο για τα γενικότερα ζητήματα (οικονομικά, εργασιακά, ασφαλιστικά κ.α.)

Στη Γενική Συνέλευση θα παρευρεθεί ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ Βάϊος ειδικός για νομικά ζητήματα που αφορούν όλους μας.

«Όλοι να είμαστε εκεί»

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ