Απόφαση... Απάντηση στους συκοφάντες!

Αρχείο 2019
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με την υπ’ αριθμ. 2225/12-04-2019 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε η αίτηση των "γνωστών" λίγων Συναδέλφων οι οποίοι εντελώς καταχρηστικά παράνομα και πέραν κάθε λογικής προσέφυγαν με αιτιάσεις για "παράνομους αποκλεισμούς υποψηφίων", για καθυστέρηση ανάδειξής τους κ.λ.π.

Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλες οι συκοφαντικές και παράνομες αναρτήσεις τους δεν έχουν όχι μόνο έρεισμα νομιμότητας αλλά στερούνται και της απλής λογικής. Πρέπει να αναφερθεί ότι οι συγκεκριμένοι δεν είχαν ούτε απλή γνώση του καταστατικού της Ένωσης.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι κάποιοι από τους παραπάνω "προσέφυγαν" κατά της Ένωσης χωρίς να είναι Μέλη της. Έχουμε την αίσθηση πλέον ότι οι Συνάδελφοι που συνεχίζουν να τυρβάζουν περί "παρανόμων" κ.λ.π  δεν έχουν πλέον καμία νομική και ηθική νομιμοποίηση και οι Συνάδελφοι της Βορειοανατολικής Αττικής στις επικείμενες εκλογές θα δώσουν την απάντησή τους με την ψήφο τους.

Όσον αφορά την ανάρτηση των υποψηφίων, όλα έγιναν σύμφωνα με το καταστατικό μας, τα δε ονόματα δόθηκαν επίσημα από το Νομικό Σύμβουλο της Ένωσής μας κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάϊο ενώπιον του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών, στον δικηγόρο ο οποίος τους εκπροσώπησε στη χθεσινή (11/04/2019) δίκη.

Διαβάστε την Επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ