Αίσθηση προκάλεσε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η σύνθεση διαφορετικών πραγμάτων και εννοιών που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για να καταλήξει να κάνει επίθεση στον πρόσφατα επανεκλεγμένο με συντριπτική πλειοψηφία πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, και κατά συνέπεια σε όλους τους αστυνομικούς που εκπροσωπεί.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για τον Τελικό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06/05/2017 στο Πανεθεσσαλικό Στάδιο

Αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόριο Γερακαράκο συμμετείχε σήμερα, 30 Μαρτίου 2017, στη σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συζύγων θανόντων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επί της οδού Σταδίου 29.

Συνεδρίασε χθες, 21 Μαρτίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για ενημέρωση των μελών του από τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γρηγόρη Γερακαράκο αναφορικά με τις τρέχουσες συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες και τα εκκρεμή προς επίλυση αιτήματά μας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 03-02-2017 και μεσημβρινές ώρες συνάντηση στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσες λύσεις σε ζητήματα που έχουν ανακύψει και αφορούν το Αστυνομικό Προσωπικό.

Με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και άλλους Αξιωματούχους του Επιτελείου, συναντήθηκε χθες η Ειδική Ομάδα Εργασίας της ΠΟΑΣΥ για την ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ.