1η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση,  η 1η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής  μας.

Συνάδελφοι από όλη την Β/Α Αττική ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν 10' λεπτά από το χρόνο τους, δίνοντας ζωή και ελπίδα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν στη πρώτη αιμοδοσία υπάρχει τέτοια ανταπόκριση  (117 μονάδες αίματος).

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό της κινητής ομάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό τους έργο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον  Δ/ντη της Δ.Α.Β./Α.Α. Ταξίαρχο κ. ΚΩΣΤΑΝΤΗ Πέτρο, τον Δ/ντη της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ταξίαρχο κ.ΦΩΣΚΟΛΟ Κωνσταντίνο και τον Δ/ντη της Υ.Α.Β./Α.Α.  Α/Δ΄ κ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Εμμανουήλ, για την στήριξη τους.

Ευχαριστούμε όλα τα ειδησεογραφικά μπλοκ που προώθησαν την Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσής μας.

Και τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που αιμοδότησαν ή προσπάθησαν να αιμοδοτήσουν διότι η παρουσία τους μας δίνει δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τον κοινό μας σκοπό. Ταυτόχρονα, καλούμε όσα  μέλη και  φίλοι μας δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!

Ενημερώνουμε πως πλέον έχει ανοιχτεί καρτέλα με την επωνυμία "Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής" όπου εκτός των καθορισμένων μας ραντεβού είναι ενεργή καθημερινά  στο νοσοκομείο Γ. Γεννήματος (Γ' Περιφερειακό κέντρο αιμοδοσίας οδός Λ.Μεσογείων 154 τηλ. 2107778859 .