Παιδική θεατρική παράσταση 2016, Το Βιβλίο των Θρύλων

Την 03 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ".

Την παράσταση διοργάνωσαν από κοινού οι Ενώσεις Βορειοανατολικής, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δ/ντής του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα τέτοιων εκδηλώσεων που δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο του ένστολου συνδικαλισμού στην αστυνομία και ευχήθηκε το 2016 να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας και ευόδωσης των προσδοκιών.

Πριν την έναρξη της παράστασης οι  Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς των τριών Ενώσεων έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και ευχές στους παρευρισκόμενους, κατόπιν ακολούθησε δεξίωση και μοιράστηκαν στα παιδιά δώρα και γλυκίσματα.

Είναι γεγονός ότι ο ένστολος συνδικαλισμός έχει περάσει σε μια άλλη διάσταση, διότι πέρα από τις διεκδικήσεις και την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων αστυνομικών, μεριμνά και για μια καλύτερη ποιότητα, σε κάθε μορφή έκφρασης της καθημερινότητας των αστυνομικών και των οικογενειών τους.