2ος Ανθρωπιστικός αγώνας ποδοσφαίρου με τη UNICEF

Διεξαγωγή 2ου Ανθρωπιστικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και της ομάδας Επίλεκτων UNICEF.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.) στα πλαίσια της συνεργασίας της με την UNICEF, πρόκειται να πραγματοποιήσουν τον 2ο φιλικό – ανθρωπιστικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κολέγιο Αθηνών - Κολέγιο Ψυχικού (Στεφάνου Δέλτα 15- Ψυχικό) την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00 μεταξύ των ομάδων Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής - Ομάδα Επίλεκτων UNICEF.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τον κουμπαρά αγάπης της οργάνωσης, να διατεθούν υπέρ των παιδιών που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να παρευρεθείτε, προκειμένου όλοι μαζί να αναδείξουμε για ακόμα μία φορά με την συνδρομή μας και την παρουσία μας, το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών.

Ευελπιστούμε στη καλύτερη δυνατή ανταπόκριση σε μία διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και τείνει να παγιωθεί.-

Δείτε τώρα την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ