Λαχειοφόρος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής θα πραγματοποιήσει την 1η Ετήσια Λαχειοφόρο αγορά, με πολλά και πλούσια δώρα, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη χρηματοδότηση & ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας & Αλληλεγγύης της Ένωσης μας.

Τους λαχνούς μπορείτε να τους προμηθευτείτε μέσω των εκλεγμένων Αντιπροσώπων μας και από τα γραφεία της Ένωσης μας. Κάθε λαχνός κοστίζει 1€.

Η κλήρωση για τα δώρα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ, στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης, κατά την εορτασμό της Παραδοσιακής Εκδήλωσης «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2023», την Καθαρά Δευτέρα 27/02/2023 και ώρα 12:00.

Οι τυχεροί αριθμοί θα αναρτηθούν στο site της Ένωσης: www.easybaa.gr

Στο παρακάτω link παρατίθεται η λίστα με τα δώρα: ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ

================================================================================================================

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων του ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας της ΕΛ.ΑΣ, στον Άγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης, κατά την εορτασμό της Παραδοσιακής Εκδήλωσης «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2023», την Καθαρά Δευτέρα 27/02/2023.

Στο παρακάτω link παρατίθεται η λίστα των δώρων με τους λαχνούς που κέρδισαν: ΚΛΗΡΩΣΗ

Θα μπορείτε να παραλάβετε τα δώρα των κερδισμένων λαχνών, από τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής (Γ.Πιτταρά - 1η Πάροδος Ο.Α.Κ.Α.), από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3/2023 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/3/2023, κατά τις ώρες λειτουργίας των Γραφείων