Δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής ΜΑΝΙΑΤΗ Παντελή στο irafina.gr

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σε σημαντικό «μεταγραφικό απόκτημα» προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας, καθώς στο δυναμικό του εντάσσεται πλέον ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής Μανιάτης Παντελής.

Ένας Αστυνομικός ο οποίος παλεύει καθημερινά για το έγκλημα στην πόλη μας καθώς και για τα υπηρεσιακά και εργασιακά προβλήματα των Αστυνομικών της Βορειοανατολικής Αττικής.

Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου η χαρά και η τιμή να εργάζομαι για τους πολίτες του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου. Θέλω μέσα από το βήμα που μου δίνετε να πω, πως το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας αποτελεί μια πρότυπη Υπηρεσία και αυτό οφείλεται τόσο στον Διοικητή της Υπηρεσίας Αστυνόμο Δελτσίδη Δημήτριο, όσο και στο προσωπικό αυτής.

Βέβαια, τα προβλήματα που μας απασχολούν ως Αστυνομικούς είναι κοινά και γνωστά σε όλους και σε αυτά δε στεκόμαστε αμέτοχοι. Καθημερινά παλεύουμε για την ανάδειξη και επίλυσή τους. Ειδικότερα, το αστυνομικό δυναμικό της Βορειοανατολικής Αττικής είναι μειωμένο κατά 50%.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το 50% που εργάζεται διατίθεται σε φύλαξη ευπαθών στόχων. Αυτό, για εμένα και τους συνεργάτες μου, αποτελεί μείζον ζήτημα που πρέπει όλοι να το κοιτάξουμε.

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να πω, πως οι Πολίτες πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για τους Έλληνες Αστυνομικούς, διότι καθημερινά δίνουν ακόμα και τη ζωή τους για εκείνους κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας.».

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής Μανιάτης Παντελής εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από το σύνολο των υποψηφίων Αστυνομικών για Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), είναι Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας, ομάδας μπάσκετ Γ’ Εθνικής Κατηγορίας καθώς και παράγει ενεργά φιλανθρωπικό έργο δείχνοντας το Κοινωνικό πρόσωπο και έργο των Αστυνομικών.

Πηγή