Ημέρα πένθους για την Ελληνική Αστυνομία

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σαν σήμερα 17 Ιουνίου, χάθηκαν τρεις αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το 2009 τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλά πυρά μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» ο Αρχιφύλακας Αντώνιος - Νεκτάριος Σάββας. Εκτελούσε υπηρεσία στο πλαίσιο προγράμματος προστασίας μαρτύρων.

Το 2012 τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, ο Ειδικός Φρουρός Καπαμάς Νικόλαος. Υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το 2013 τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος. Υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. 

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, παρευρέθηκε σήμερα πρωινές ώρες στο τρισάγιο επί της οδού Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια - Αττικής, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο Αρχιφύλακας Αντώνιος - Νεκτάριος Σάββας. Τιμούμε τους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας που έπεσαν στο καθήκον. Δε ξεχνούμε!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ