“Συνεργασία με το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ - έκπτωση 20% στον τοκετό”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την παροχή ουσιαστικών προνομίων στα εγγεγραμμένα μέλη, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αστυνομικών – Greek Police Institute (G.P.I.) ΑΜΚΕ, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, εξασφάλισε νέα συνεργασία με το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.
 
 
Μέσω της συνεργασίας αυτής, προσφέρεται έκπτωση 20% στον τοκετό, για νοσηλεία σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο. Η παροχή ισχύει αποκλειστικά με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ, δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις, δεν περιλαμβάνει δυνατότητα αναβάθμισης θέσης  και δεν καλύπτει ιατρικές αμοιβές και εξετάσεις.
 
Η συγκεκριμένη προσφορά του ΜΗΤΕΡΑ αποτελεί μια ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή στη στήριξη των οικογενειών των αστυνομικών, σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους.