Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής στα πλαίσια της ανάπτυξής της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, διοργανώνει γιορτινό διαγωνισμό.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών που στηρίζει.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής συγχαίρει θερμά τον νέο Πρόεδρο ΠΑΚΟ Δημοσθένη καθώς και τον νέο Αντιπρόεδρο Α΄ ΧΡΥΣΑΦΗ Γρηγόριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο θέατρο ¨ΙΛΙΣΙΑ¨ η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής για τους μικρούς της φίλους.

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 εκτενής προγραμματισμένη συνάντηση των Δ.Σ. των Ενώσεων Αθηνών, Βορειοανατολικής Αττικής Δυτικής Αττικής και Πειραιά με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ο.ΑΣ.Υ. στηρίζουν έμπρακτα την Πολυθεματική Ημερίδα για την Υγεία και Ασφάλεια των Αστυνομικών.

Σε κοινή ανακοίνωση οι Ενώσεις Αθηνών, Βορειοανατολικής, Δυτικής και Πειραιά δηλώνουν κατηγορηματικά "Κανένας Αστυνομικός στο απόσπασμα".

Με κοινές επιστολές προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και προς την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου ζητώντας της συνάντηση, οι Ενώσεις Αθηνών Βορειοανατολικής Αττικής Δυτικής Αττικής και Πειραιά κατήγγειλαν τις δολοφονικές επιθέσεις κατά Αστυνομικών.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου 2017, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης.

Tη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 5η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής μας.