Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξασφάλισε για  τα μέλη της Ένωσής μας  κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών και μέχρι τέλους των παραστάσεων, προνομιακή προσφορά για παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης T E R R O R _ R E L O A D E D  στο  θέατρο Αθηνών.

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξασφάλισε για τις οικογένειες των συναδέλφων – μελών μας προνομιακή προσφορά για την επίσκεψη τους στο ̈SANTA CLAUS KINGDOM ̈,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στη παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο "Η Βασίλισσα του χιονιού".

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε ότι, την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021  και ώρα 12:00 έδρα της Δ.Α.Β/Α.Α (Γ. Πιταρρά 1η πάροδος, Μαρούσι),  θα πραγματοποιηθεί η Τακτική  Γενική μας Συνέλευση

               Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 προχώρησε στη δωρεά ειδών για τις ανάγκες των Αστυνομικών της ομάδας του 5ου Τμήματος ΔΙ.ΑΣ. Βορειανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα στη δωρεά κιτ πρώτων βοηθειών.

        Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι υπηρετούντες συνάδελφοι καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους, επιτελούν σημαντικό έργο σε όλη την Βορειοανατολική Αττική, προφέροντας υπηρεσίες για την διατήρηση της τάξης και την προστασία του έννομου αγαθού του πολίτη, αυτό της «Ασφαλείας».

       Η Ενωση μας αντιλαμβανόμενη τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συναδέλφων που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεσή της, προέβη στην δωρεά αυτή.

            Τα εν θέματι κιτ πρώτων βοηθειών παραδόθηκαν στον Διοικητή του 5ου Τμήματος ΔΙ.ΑΣ Β/Α Α/Β’ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Σοφοκλή, παρουσία του Αν. Διευθυντή της Άμεσης Δράσης Αττικής Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΩΣΤΗ Διονύσιο, τα οποία θα δοθούν σε κάθε ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

    Το όλο εγχείρημά μας πλαισιώθηκε με την προσφορά της εταιρείας Γρηγόρης, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας. Την ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή της και την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας.

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α θέλει να συγχαρεί τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης μας, κ. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο,  διότι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 31ου  Εκλογοαπολιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου, εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και εν συνεχεία κατά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. εξελέγη Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάθε νέο ξεκίνημα δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες, στις οποίες είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί, προκειμένου το συνδικαλιστικό μας κίνημα να συνεχίσει αλλά και να ενδυναμώσει την παρουσία του ως ισχυρός πυλώνας της προστασίας των δικαιωμάτων, της βελτίωσης της ποιότητας της Ζώης και των συνθηκών εργασίας, καθώς και της κοινωνικής ολοκλήρωσης των αστυνομικών.  

Εγγυώνται προς τούτο, τόσο η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του σε θέσης ευθύνης, οι ανθρωπιστικές αξίες, η ιδιαίτερη ικανότητα και ευαισθησία του σε θέματα αστυνομικών δικαιωμάτων, όσο και η προσωπικότητα η δική του και των συνεργατών του, αλλά και όλων όσων συγκροτούν την νεοεκλεγμένη διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ..

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών          

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2021

Αρ. Πρωτ.:602/15

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ !

 Την Τρίτη  12 Οκτωβρίου 2021, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς,