Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 22:45, θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό της - κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ‘’Posidonio’’ Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο  15 Δεκεμβρίου στο θέατρο ¨ΑΘΗΝΑ¨,  η διπλή παιδική θεατρική παράσταση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, διοργανώνει και προσκαλεί στη διπλή θεατρική παράσταση τους μικρούς της φίλους.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ» (Ζακύνθου 2, Χολαργός),

Οι πρόσφατες διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος αποτυπώνουν καθαρά μία ανελεύθερη και αντιδημοκρατική στροφή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και κατ’ επέκταση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικό Τουρνουά ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ» (Ζακύνθου 2, Χολαργός), με σκοπό τη στήριξη κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.) σε συνεργασία με το ΙΕΚ «ΑΛΦΑ» του Ομίλου Ξυνή και το Γ.Ν.Α Ιπποκράτειο, θα πραγματοποιήσουν φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Αναφορικά με τη δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής καταβολής των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων - Πάσχα και επιδόματος αδείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, σε εκτέλεση της από 24/10/2018 ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., σας ανακοινώνει ότι ξεκινά τη διαδικασία κατάθεσης αγωγών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής μετά από την δωρεάν χορήγηση σχολικών σακιδίων και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών της, συνεχίζει τις δράσεις της και προχωρά στην δωρεάν Χορήγηση Καρτών Υγείας αξίας ενενήντα πέντε (95) ευρώ κατά άτομο, διάρκειας ενός έτους.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν οι Συνάδελφοι Αστυνομικοί στο ΑΤ Ομονοίας και την παρουσία τους στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έξωθεν του Αστυνομικού Τμήματος.