Όχι στις Συνδικαλιστικές Διώξεις

Αρχείο 2018
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι πρόσφατες διώξεις συνδικαλιστικών στελεχών του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος αποτυπώνουν καθαρά μία ανελεύθερη και αντιδημοκρατική στροφή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και κατ’ επέκταση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Εν έτει 2018 και εικοσιτέσσερα (24) έτη από την κατίσχυση του Ν. 2265/1994 επιχειρείται ευθέως για πρώτη φορά φίμωση της ανάδειξης κραυγαλέων δυσλειτουργιών και προβλημάτων και προσπάθεια καθυπόταξης του οργανωμένου συνδικαλιστικού μας κινήματος. 

Φαίνεται ότι οι διοικούντες, ή δεν βλέπουν και δεν κατανοούν τα αυτονόητα, ή όλη η κοινωνία, που συντριπτικά διαμαρτύρεται για την ανομία, κινείται σε λάθος κατεύθυνση. 

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ακηδεμόνευτος συνδικαλισμός στις τάξεις των εργαζομένων της ΕΛ.ΑΣ. ήλθε για να μείνει, να λειτουργήσει και να συμβάλει στην ανέλιξη και πρόοδο της χώρας μας. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι με την ελευθερία της γνώμης και άποψης του συνδικαλισμού πληρούται η συνταγματική επιταγή του άρθρου 23 του Συντάγματος για τη λειτουργία του συνδικαλισμού. 

Αντί λοιπόν να επιχειρούν παράνομα και ευθέως αντισυνταγματικά διώξεις, πρέπει να δικαιολογηθούν και να «απολογηθούν» για τα όσα απίθανα έχουν δει τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας και κυρίως για όλα αυτά που βιώνει καθημερινά ο έλληνας πολίτης και σχετίζονται με την ασφάλειά του.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ