Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο θέατρο ¨Αλίκη¨ η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής για τους μικρούς της φίλους.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική Ένστολη συγκέντρωση την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη – Παλιά Βουλή.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και το χρέος που έχουμε απέναντι στον βαριά τραυματισμένο συναδερφό μας, καλούμε όλους τους αστυνομικούς  που εδρεύουν στα όρια της Β/Α Αττικής, να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/12/23 ώρα 14:00 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής .

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης σχετικά με τον βαρύ τραυματισμό του Συναδέρφου  μας:


 
Είμαστε συντετριμμένοι από τον βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου μας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  στα μέλη της ότι μπορούν πλέον να λαμβάνουν ειδικές προνομιακές εκπτώσεις

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξασφάλισε για τις οικογένειες των συναδέλφων – μελών μας προνομιακή προσφορά για την επίσκεψη τους στο ¨SANTA CLAUS KINGDOM,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει και προσκαλεί στη θεατρική παράσταση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α. Αττικής σε συνεδρίασή του την Τρίτη  28 Νοεμβρίου  2023

Δεν απέχουμε πολύ από το να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας

Δεν είναι στις επιλογές και στις προθέσεις του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος να ενίσταται για βασικές στρατηγικές επιλογές της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας.