Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2023, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο θέατρο ¨Μικρό Χορν¨ η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξασφάλισε για τις οικογένειες των συναδέλφων – μελών μας προνομιακή προσφορά για την επίσκεψη τους στο ¨SANTA CLAUS KINGDOM ̈,

          Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, διοργανώνει και προσκαλεί στη διπλή θεατρική παράσταση τους μικρούς της φίλους.

     Σε συνέχεια της από 21/10/2022 ανακοίνωσής μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. μας με τον Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη, Δ/ντη της Δ.Α.Β/Α.Α και υπεύθυνο εκ της θέσης του για τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων στη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων στα όρια της Δ/νσης. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Σκαμπαρδώνης Βάιος και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι επιμέρους πτυχές της Κ.Υ.Α. 38404 ΄΄ Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφάλειας Αθλητικών Εκδηλώσεων΄΄ ΦΕΚ 1780 από 26/8/2009.

     Η συγκεκριμένη Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει διακριτούς ρόλους για το πως περιφρουρείται μια αθλητική συνάντηση και ιδίως, ποιος και για τι πράγμα είναι υπεύθυνος. Συμφωνήθηκε δηλαδή, ότι η εξαιρετική σαφήνεια του νομοθετήματος είναι σημαντικό να ΄΄αποτυπώνεται΄΄ και στην πράξη, για την αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων σε βάρος πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων. Διασαφηνίστηκε, επίσης ότι κάθε μεγάλη επένδυση στον αθλητισμό είναι καλοδεχούμενη και είμαστε υπέρμαχοι τέτοιων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Επίσης, τονίσθηκε ιδιαίτερα ότι απέχουμε συστηματικά από τυχόν επιχειρηματικές διαμάχες.

     Είμαστε κι έτσι αισθανόμαστε, ακάματοι αρωγοί της Πολιτείας και των πολιτών και θεσμικοί βοηθοί κάθε υγιούς οικονομικής πρωτοβουλίας που ανελίσσει τη χώρα μας. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι οι οπαδοί, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι πολίτες της Βορειοανατολικής Αττικής

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη   12 Οκτωβρίου 2022, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 15η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία,

"15η Ομαδική Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής "

  Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 και από ώρες 09:00 έως 16:00 στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Β/Α Αττικής (Γ. Πιτταρά 1η πάροδος Ο.Α.Κ.Α., Μαρούσι) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική ομαδική αιμοδοσία

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος,

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση όλου του Δ.Σ. της Ένωσης μας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Σκούμα Κωνσταντίνο.

     Όταν το 2020 οι Αστυνομικές Διευθύνσεις είχαν αυτονομηθεί, ως ανεξάρτητοι οικονομικοί φορείς, είχαμε ευελπιστήσει ότι χρόνια προβλήματα και δυσλειτουργίες θα αντιμετωπίζονταν αποτελεσματικότερα. Μέχρι σήμερα όμως, η οικονομική δυστοκία συνεχίζει να αποτελεί βασική τροχοπέδη για να ξεπεραστούν τα ανωτέρω, ενώ οι Διευθύνσεις αποτελούν απλοί διεκπεραιωτές ανελαστικών δαπανών (ενοίκια, θέρμανση κ.λ.π).        

     Έτσι ως σήμερα, δεν έχουν δοθεί σχεδόν καθόλου ατομικά υλικά με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να έχουν παλιές στολές και υλικά μη προσαρμοσμένες στο σωματότυπό τους και αναγκάζονται να τις αγοράζουν.

      Νομίζουμε ότι οι Διευθύνσεις θα πρέπει να ενισχυθούν στοιχειωδώς, περαιτέρω, για να επιλυθεί ένα δίκαιο και πάγιο αίτημα όλης της αστυνομικής κοινότητας.

     Απευθύνουμε, λοιπόν, έκκληση να συμπεριληφθούν φέτος στους προϋπολογισμούς οι σχετικές δαπάνες αναβάθμισης των ατομικών ειδών, γιατί αυτό επιβάλλει η απλή λογική.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ