Δικαστική διεκδίκηση επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και αδείας

Αρχείο 2018
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αναφορικά με τη δικαστική διεκδίκηση της αναδρομικής καταβολής των επιδομάτων εορτών Χριστουγέννων - Πάσχα και επιδόματος αδείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, σε εκτέλεση της από 24/10/2018 ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., σας ανακοινώνει ότι ξεκινά τη διαδικασία κατάθεσης αγωγών.

Διεκδικούμε με αγωγές που θα κατατεθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, τα επιδόματα εορτών Χριστουγέννων ετών 2016, 2017 και 2018 – εορτών Πάσχα ετών 2017 και 2018 - αδείας των ετών 2017 και 2018, συνολικού ύψους 2.500€ (500€ Χ 3, 250€ Χ 2 και 250€ Χ 2 αντίστοιχα). 

Σας γνωρίζουμε ότι στην Ένωσής μας, έχουν υποβληθεί  δύο (2) προσφορές Δικηγορικών Γραφείων οι οποίες είναι (κατά αλφαβητική σειρά) των δικηγόρων α) ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου (βλ. Εδώ προσφορά) και β) ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βαίου (δείτε εδώ την προσφορά). H Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., έκρινε ομόφωνα την προσφορά του ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου βάση των συνολικών κριτηρίων ως την πλέον κατάλληλη για τα Μέλη της, δεδομένου μάλιστα της πανθομολογούμενης νομικής του επιτυχίας στις δικαστικές διεκδικήσεις ενώπιον του ΣτΕ, για την κήρυξη ως αντισυνταγματικών των ειδικών μισθολογίων που ψηφίστηκαν για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας από το 2012, μέχρι και σήμερα. Απόφαση με την οποία συντάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, στο από 06/11/2018 έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Οι Συνάδελφοι που θα επιλέξουν την προσφορά του κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάιου, θα πρέπει να καταθέσουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης του ανάλογου ποσού, ενώ οι Συνάδελφοι που θα επιλέξουν την προσφορά του κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εφόσον είναι μέλη της Ένωσής μας, η κράτηση της αμοιβής (20 ευρώ) θα πραγματοποιηθεί απευθείας από τη μισθοδοσίας τους μέσω της Διαχείρισης Χρηματικού. 

Οι αγωγές θα συγκεντρώνονται στα Γραφεία της Ένωσής μας, με αυτοπρόσωπη παρουσία, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08:00-14:30, (οδός Γ. Πιταρρά 1η πάροδός Ο.Α.Κ.Α Μαρούσι, εντός Δ.Α.Β./Α.Α) απαρέγκλιτα έως την Τρίτη 20/11/2018 και θα ομαδοποιηθούν κατά δικηγορικό γραφείο.

 Οι προσφορές και τα δικαιολογητικά των Δικηγορικών Γραφείων, είναι διαθέσιμα προς ανάγνωση και εκτύπωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής μας www.easybaa.gr

Διαβάστε την Επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για το Δικηγορικό Γραφείο του ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου τα απαραίτητα έγγραφα είναι:

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ 

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ  (εις διπλούν) 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2

Για το Δικηγορικό Γραφείο του ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βαίου τα απαραίτητα έγγραφα είναι:

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ