ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ! (Κοινή Ανακοίνωση)

Αρχείο 2021
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών          

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2021

Αρ. Πρωτ.:602/15

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ !

       H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του στην Ελληνική κοινωνία. Την ημέρα αυτή τιμούμε την μνήμη του προστάτη μας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και εορτάζουμε την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας.

      Ο σημερινός εορτασμός είναι διαφορετικός με την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, με αισιοδοξία και πραγματική ανθρώπινη σύνδεση μετά από μια μακρά καραντίνα που ακινητοποίησε τον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που διαμορφώνει το γεγονός πως η πανδημία δεν μας έχει αφήσει, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία, σε όλες και όλους οι οποίοι επέλεξαν να επιτηρούν και να διαφυλάσσουν, την Τάξη και την Ασφάλεια της κοινωνίας μας, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία του κάθε Πολίτη, το δίκαιο από το άδικο, με αμεροληψία, υπομονή και επιμονή, προσαρμοσμένοι συνεχώς στις ανάγκες και στις επιταγές της κοινωνίας.

      Οι Ελληνίδες και Έλληνες  Αστυνομικοί, λόγω της φύσης του επαγγέλματος τους αποτελούν έναν από τους πυλώνες της Πολιτείας, οι οποίοι με τα λιγοστά μέσα που τους προσφέρονται, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μέτρων  για την πρόληψη μετάδοσης του ιού, κάνουν τα πάντα ανά πάσα ώρα και στιγμή τους χρειαστεί ο πολίτης και το κράτος.

       Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλη την Ελληνική Αστυνομία και το Προσωπικό της με υγεία και δύναμη, ευχόμενοι να συνεχιστεί το έργο μας με λιγότερα θύματα και με περισσότερη Αναγνώριση της προσπάθειάς μας από την Πολιτεία.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΥΣ !!!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Β/Α Αττικής

Ο Πρόεδρος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Δυτικής Αττικής

Ο Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Πειραιά

Ο Πρόεδρος ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Η Γενική Γραμματέας ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ