Συγχαρητήρια της Ένωσης στον Αντιπρόεδρο κ.ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο

Αρχείο 2021
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α θέλει να συγχαρεί τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης μας, κ. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο,  διότι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 31ου  Εκλογοαπολιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου, εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και εν συνεχεία κατά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. εξελέγη Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάθε νέο ξεκίνημα δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες, στις οποίες είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί, προκειμένου το συνδικαλιστικό μας κίνημα να συνεχίσει αλλά και να ενδυναμώσει την παρουσία του ως ισχυρός πυλώνας της προστασίας των δικαιωμάτων, της βελτίωσης της ποιότητας της Ζώης και των συνθηκών εργασίας, καθώς και της κοινωνικής ολοκλήρωσης των αστυνομικών.  

Εγγυώνται προς τούτο, τόσο η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του σε θέσης ευθύνης, οι ανθρωπιστικές αξίες, η ιδιαίτερη ικανότητα και ευαισθησία του σε θέματα αστυνομικών δικαιωμάτων, όσο και η προσωπικότητα η δική του και των συνεργατών του, αλλά και όλων όσων συγκροτούν την νεοεκλεγμένη διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ..