Κούλουμα 2018 στις Παιδικές Εξοχές της ΕΛ.ΑΣ.

2018
Typography

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει για πρώτη φορά παραδοσιακή εκδήλωση, ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2018 την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

από τις 10.00, στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Ν.Μάκρης Αττικής, για το προσωπικό του Σώματος που επιθυμεί και τις οικογένειες του.

Σε μια κίνηση εξωστρέφειας το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο σχετικό αίτημα μας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων των παιδικών εξοχών και την διάθεση του προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρασκευαστούν και θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ νηστίσιμα φαγητά και σαρακοστιανά εδέσματα (φασολάδα, χαλβάς, λαγάνα, ταραμάς, ελιές) συνοδεία κρασιού με μέριμνα της Ένωσής μας, υπό τους ήχους Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής (από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας) και με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων. Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί τα Κούλουμα, να πετάξουμε χαρταετούς, να χορέψουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα.

Διαβάστε την επίσημο Δελτίο Τύπου της Ένωσης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ