Πάνω από 100 Αστυνομικοί προσήλθαν στην 6η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης

2018
Typography

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 6η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής  μας.

Η αυξημένη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση των Συναδέλφων μας οδήγησε στην προσέλευση  εκατόν έξι (106) εθελοντών - αιμοδοτών, με αποτέλεσμα  την συγκέντρωση ενενήντα εννέα (99) φιαλών αίματος, που θα διατεθούν στα μέλη μας και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη. 

Η Ένωσή μας εγκαινίασε παράλληλα και τη συνεργασία της με το ίδρυμα ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ και ¨ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε μαζί μας στην αιμοδοσία για την ενημέρωση συναδέλφων αιμοδοτών για το πόσο απλή είναι η διαδικασία με την οποία κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μια ζωή ενός Συνανθρώπου μας. Οι τριάντα τρεις (33) εθελοντές δότες οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη διαδικασία εγγραφής στο Εθνικό (ΕΟΜ) και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (BMDW) δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δείχνοντας τον εθελοντικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα της Ένωσης και των Μελών της Αστυνομικών. 

Το Προεδρείο ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που για άλλη μια φορά στήριξαν την ομαδική εθελοντική αιμοδοσία και καλεί ταυτόχρονα, όσα  μέλη και  φίλοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπό τους.

Ενημερώνουμε, πως στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς (Γ' Περιφερειακό κέντρο αιμοδοσίας οδός Λ.Μεσογείων 154 τηλ. 2107778859) έχει ανοιχτεί καρτέλα με την επωνυμία "Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής" όπου είναι ενεργή καθημερινά (καθημερινά 08:30 π.μ. - 06:00 μ.μ. & σ/κ και αργίες 08:30 π.μ. – 02:00 μ.μ.) και όποιος/α επιθυμεί μπορεί να μεταβεί  και να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ