"Οι κρισεις έγιναν, η υπομονή μας εξαντλήθηκε"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

           Η συστηματική αποδυνάμωση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το μείζον θέμα της έλλειψης προσωπικού

τείνει να δημιουργήσει μία ιδιάζουσα κατάσταση που αυτοαναιρεί το νόμιμο ρόλο της.

            Σχεδόν καθημερινά η Ένωση μας γίνεται αποδέκτης έντονων αιτιάσεων των συναδέλφων-μελών μας για συνεχή ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων και της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ υφίσταται πληθώρα στατικών φυλάξεων,  στόχων και μάλιστα εντός οχημάτων κατά παρέκκλιση των κείμενων νόμιμων διατάξεων.

            Είχαμε ευελπιστήσει, ότι το θέμα θα είχε διευθετηθεί μετά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις μας και επαφές με τους επαΐοντες. Θα επιχειρήσουμε εκ νέου να αμβλυνθεί η όλη κατάσταση και με τη νέα ηγεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και να υπάρξει διασάφηση των προθέσεων της. Εάν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση όλη, ενδεχομένως, η χωρική έκταση της Υποδιεύθυνσης μας θα αστυνομεύεται πλασματικά και χωρίς περιπολίες, ενώ οι συνάδελφοι θα επιβαρύνονται κι άλλο εργασιακά για να διεκπεραιωθούν βασικότατες λειτουργίες της.

            Πιστεύουμε ότι, οι καιροί είναι πλέον επιτακτικοί και κατάλληλοι για αποφάσεις μεγάλης ενίσχυσης της πριν είναι πολύ αργά.     

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης εδω: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ