"Ομαλή Διεξαγωγή και Ασφάλεια Αστυνομικών ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η απίστευτη πειθαρχική διαχείριση του συναδέλφου της Αστυνομικής Δ/νσης Πειραιά για τα γεγονότα που προηγήθηκαν του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός – Π.Α.Ο στις 12-6-2024, έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη αναστάτωση σ’ όλους τους αστυνομικούς,

ιδίως του Λεκανοπεδίου.

Νοερά, όλοι σκεφτόμαστε, θα μπορούσε ο καθένας από μας να είχε την ατυχία να ήταν στη θέση του.  Φαίνεται καθαρά ότι ο συνάδελφος, χρησιμοποιείται τεχνηέντως για να διαφανεί ότι η ανομία μέσα στην Ελληνική κοινωνία, δεν είναι ανεκτή και αποδεκτή.

Σήμερα Παρασκευή 14-6-2024, διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α, ο πέμπτος κατά σειρά και πιο κρίσιμος αγώνας μεταξύ των δύο (2) ομάδων και η αναμέτρηση θ’ αναδείξει τον Πρωταθλητή Ελλάδος στο μπάσκετ, για τη φετινή χρονιά.

Από άποψη σπουδαιότητας τεκμαίρεται αβίαστα ότι ο αγώνας αυτός είναι «υψηλού κινδύνου», και ότι όλοι μας πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ομαλή διεξαγωγή του.

Αυτό όμως αφορά όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές κι όχι μόνο τους αστυνομικούς που θα συνδράμουν και θα εργαστούν για την ασφάλεια του αγώνα.

Μετά τα γεγονότα του Πειραιά στο Σ.Ε.Φ, πρέπει όλοι μας να γίνουμε καλύτεροι και σοφότεροι.

Το Δ.Σ της Ένωσης μας ενημερώνει τα μέλη μας, ότι από τη μεριά μας έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του. Ενδιαφερόμαστε όμως και για την ασφαλή διαχείριση όλων των συναδέλφων μας, ούτως ώστε να επιστρέψουν σώοι κι ασφαλείς στις οικογένειες τους και βεβαίως χωρίς πειθαρχικές και ποινικές εκκρεμότητες και υπολογίες. Επιπλέον ενημερώνουμε τα μέλη ότι θα υπάρχει απόλυτη νομική συμπαράσταση για κάθε μέλος όσο κι αν απευχόμαστε κάτι τέτοιο.

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει η μεταχείριση του Έλληνα αστυνομικού σαν σάκος του μποξ και για κάθε είδος κοινωνική εκτόνωση.