Αίσθηση προκάλεσε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η σύνθεση διαφορετικών πραγμάτων και εννοιών που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για να καταλήξει να κάνει επίθεση στον πρόσφατα επανεκλεγμένο με συντριπτική πλειοψηφία πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, και κατά συνέπεια σε όλους τους αστυνομικούς που εκπροσωπεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για τον Τελικό Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06/05/2017 στο Πανεθεσσαλικό Στάδιο

Συνεδρίασε χθες, 21 Μαρτίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για ενημέρωση των μελών του από τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γρηγόρη Γερακαράκο αναφορικά με τις τρέχουσες συνδικαλιστικές πρωτοβουλίες και τα εκκρεμή προς επίλυση αιτήματά μας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόριο Γερακαράκο συμμετείχε σήμερα, 30 Μαρτίου 2017, στη σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συζύγων θανόντων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επί της οδού Σταδίου 29.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 03-02-2017 και μεσημβρινές ώρες συνάντηση στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσες λύσεις σε ζητήματα που έχουν ανακύψει και αφορούν το Αστυνομικό Προσωπικό.

Περισσότερα Άρθρα...