Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α με τον Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχο κ. Δάβαλο Δημήτριο

Αρχείο 2022
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Είχαμε επισημάνει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα τη σώρευση προβλημάτων

που έχουν δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και στα Τμήματα Ασφαλείας της Β/Α Αττικής. Για το θέμα είχαμε απευθυνθεί σ’όλους τους αρμοδίους με πενιχρά αποτελέσματα, αφού σε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο δεν γινόταν ενίσχυση, αλλά συστηματικά συνεχιζόταν η ¨αφαίμαξη¨ με ενισχύσεις άλλων Διευθύνσεων.
Φαίνεται πλέον, ότι ¨κάτι κινείται¨ θετικά προς αυτή την κατεύθυνση, αφού οι καθ’ύλην αρμόδιοι αναγνώρισαν το πρόβλημα και τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει.
Έτσι μετά την πρόσφατη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον νέο Διοικητή Ασφαλείας Αττικής, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο ΔΑΒΑΛΟ, υπήρξαν αποδεδειγμένα ειλικρινείς και σοβαρές πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του θέματος, αρχής γενομένης από την υπόσχεση για φειδωλή ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών από τούδε και στο εξής.
Επιπλέον, θα περιορισθεί το παράδοξο της ανταλλαγής δυνάμεων με άλλες Υπηρεσίες, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Είναι προφανές, ότι η απαράδεκτη αυτή κατάσταση έπρεπε κάποτε να λάβει τέλος.
Ευελπιστούμε πλέον βάσιμα, ότι με ειλικρινή και καθημερινή συνεργασία θα δοθούν οι δέουσες λύσεις και ότι επιτέλους όλες οι Υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης θα βρουν το ρυθμό τους για το καλό όλων.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης ΕΔΩ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ