Φαραωνικό έργο η διεξαγωγή του φετινού τελικού κυπέλλου;

Αρχείο 2022
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Φημολογείται βάσιμα και ευρέως, ότι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, το Σάββατο στις 21/05/2022,

θα απασχολήσει περί τους τρεις χιλιάδες (3.000) αστυνομικούς για τη διεκπεραίωση των θεμάτων ασφάλειας.

            Ο φαραωνικός αυτός σχεδιασμός των ιθυνόντων, αν αυτά που διαρρέουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι περίπου διπλάσιος από τον προηγούμενο, του έτους 2018 Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ., όπου είχαν απασχοληθεί περί τους χίλιους εξακόσιους (1.600) και βεβαίως το νούμερο φαντάζει ιλιγγιώδες από κάθε άποψη. Δημιουργεί δε εύλογους προβληματισμούς και συνειρμούς, ιδίως σε μία περίοδο που σχεδόν όλες οι αστυνομικές Υπηρεσίες και Τμήματα υπολειτουργούν από κάθε άποψη.

            Επιπλέον, φαντάζει σαν ¨ωδή στην αστυνομική υπερεργασία¨ και σαφέστατη ευθεία πρόκληση προς όλη την Ελληνική κοινωνία σε μία εποχή που αυτή δοκιμάζεται με μεγάλη ένταση.

            Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει ο ορθολογισμός και θα αποφευχθούν άσκοπες και αχρείαστες κινητοποιήσεις αστυνομικών δυνάμεων απ’όλη την Επικράτεια. Κάθε άλλη επιλογή που κινείται σε φημολογούμενους αριθμούς φαντάζει εκτός από εξωπραγματική και προκλητική.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ