ΔΩΡΕΑΝ Κούλουμα 2024 στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα "Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας", διοργανώνει την παραδοσιακή εκδήλωση "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024",

την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, από τις 10.00 π.μ., στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Ν. Μάκρης Αττικής, για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους.

Στις εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών, η προσέλευση των Ελλήνων Αστυνομικών και των οικογενειών αυτών, η χαρά και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών καθώς και το κέφι των παρευρισκόμενων, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με τον αριθμό των παρευρισκόμενων να αγγίζει τους δύο χιλιάδες πεντακόσιους (2.500) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, η εκδήλωση να θεωρηθεί επιτυχημένη και η καθιέρωσή της να είναι επιτακτική.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρασκευαστούν και θα προσφερθούν δωρεάν νηστίσιμα φαγητά και σαρακοστιανά εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους (φασολάδα, χαλβάς, λαγάνα, ταραμοσαλάτα, ελιές, κ.τ.λ) ενώ για τα παιδιά, εκτός των προαναφερόμενων, θα προσφερθεί δωρεάν ειδικό παιδικό μενού. Τα ανωτέρω παραδοσιακά εδέσματα θα συνοδεύονται από κρασί και αναψυκτικά, ενώ η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων θα γίνει υπό τους ήχους Ελληνικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.

(Πρόγραμμα εκδηλώσεων)

Με εξειδικευμένους και επαγγελματίες ψυχαγωγούς - ανιματέρ θα πραγματοποιηθεί η ψυχαγωγία των μικρών παιδιών, ενώ πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύουν τα παιχνίδια τους. Με μέριμνα των διοργανωτών θα παραδοθούν δωρεάν χαρταετοί και δωράκια σε όλα τα παιδία.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και φέτος τα "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024", να πετάξουμε χαρταετούς, να χορέψουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα.

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ