Χορηγία πέντε (5) φορητών απινιδωτών AED & εκπαίδευση (62) συναδέλφων – αστυνομικών που υπηρετούν στα Τμήματα Τροχαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση εξήντα δύο (62) συναδέλφων – αστυνομικών

που υπηρετούν στα Τμήματα Τροχαίας της εδαφικής μας αρμοδιότητας,  στην χρήση φορητών απινιδωτών  AED, στον έλεγχο της αιμορραγίας με tourniquet και σε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.). Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν από τον φορέα athens first aid training, υπό την αιγίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.), στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ ACADEMY (Πελίκα & Σπάρτης 1, Μαρούσι), σε τρεις (3)  εκπαιδευτικές ομάδες κατά τις εξής ημερομηνίες: 22,27&28 Μαρτίου 2024.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, προχωρήσαμε σε ολιστική ενίσχυση των υπηρεσιών Τροχαίας που υπάγονται στα γεωγραφικά μας όριά με πέντε (5) φορητούς απινιδωτές  AED  καθώς και εξήντα δύο (62) αιμοστατικούς ιμάντες (Tourniquet) στον κάθε συνάδερφο ο οποίος παρακολούθησε την εκπαίδευση.

Η πρόθεση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ήταν να χορηγηθεί ένας (1) φορητός απινιδωτής AED σε κάθε βάρδια ανακριτικού, δεδομένου ότι τα πληρώματα ανακριτικών πραγματοποιούν την άμεση προσέγγιση σε κάθε τροχαίο ατύχημα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Η εν θέματι  χορηγία καθώς και οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας «NAVARINO», την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Διαβάστε το επίσημο Δελτίο Τύπου της Ένωσης:  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ