Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Α/Δ κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο

Αρχείο 2017
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης ΤΣΟΥΜΑΝΗ Κωνσταντίνο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και Ειδικό Γραμματέα Οργανωτικού ΠΑΣΠΑΛΑΡΗ Αθανάσιο, επισκέφτηκε την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2017 τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Α/Δ’ κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Νικόλαο.

Στη συζήτηση που έγινε τέθηκαν μείζονα θέματα, που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό, που υπηρετεί στην Δ/νση Τροχαίας Αττικής και ιδιαίτερα τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στα Τμήματα Τροχαίας που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας, Τμήματα Τροχαίας: Κηφισιάς, Ν.Ιωνίας, Αγίας Παρασκευής, Β’ Αυτοκινητοδρόμων, Αττικής Οδού, Καπανδριτίου.

Ειδικότερα αναφερθήκαμε στην έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού, στις συνθήκες εργασίας τους, στις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις, στην έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής κυρίως όμως εστιάσαμε στο ζήτημα της διάθεσης τριάντα (30) Αστυνομικών για την ενίσχυση της Δ/νσης Μεταγωγών, της Δ/νσης Αλλοδαπών- ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Αμυγδαλέζας καθώς και για την φύλαξη σταθερών στόχων (πρατήρια καυσίμων, ΧΥΤΑ κ.τ.λ.).

Από πλευράς του ο κ. Διευθυντής κατανόησε τις επισημάνσεις μας, τονίζοντας ότι γίνονται ενέργειες από μέρους του για επίλυση των προβλημάτων, αλλά στο θέμα των διαθέσεων-φύλαξης σταθερών στόχων μας τόνισε ότι αρμόδια είναι η προιστάμενη υπηρεσία, Γ.Α.Δ.Α. από την οποία εκδίδονται οι σχετικές διαταγές. 

Η Ένωσή μας, από πλευρά της, τονίζει ότι θα βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση και θα προβεί στη συνέχεια σε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Αλκιβιάδη για την άμεση επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων που αφορούν την Δ/νση Τροχαίας Αττικής αλλά και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των Συναδέλφων μας.       

Δείτε τώρα την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ