Με ενέργειες της Ένωσης Β/Α Αττικής προμήθεια μέσω ΕΣΠΑ περιπολικών και Αστυνομικού εξοπλισμού

Αρχείο 2017
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής συνέβαλε στην υλοποίηση σχεδίου προμήθειας Αστυνομικού εξοπλισμού από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 για τον Νομό Αττικής.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη  για ανανέωση των υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και για βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών (και κατ’ επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη),  συνέβαλε στην υλοποίηση σχεδίου προμήθειας Αστυνομικού εξοπλισμού από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 για τον Νομό Αττικής.

Το ΔΣ από τις αρχές του 2017 ήρθε σε συνεννόηση με την Περιφερειάρχη Αττικής κα. ΔΟΥΡΟΥ Ρένα και προέβη σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Αττικής - ΕΥΔΕΠ (Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος) κ. Δημήτριο  ΔΡΟΣΗ, τον Προϊστάμενο μονάδας Α (Προγραμματισμού και Αξιολόγησης) κ. Άγγελο ΣΠΗΛΙΩΤΗ,  καθώς και με τη φυσική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου,  που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά αυτή, κατορθώνοντας να αναρτηθεί στο διαδίκτυο η πολυπόθητη πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική»  με τίτλο ‘’ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ συνολικής δαπάνης 5.000.000 Ευρώ.

Η Ένωσή μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και αναμένει πλέον την ανάρτηση του Ανοικτού διαγωνισμού.