Με μεγάλη επιτυχία ο Ετήσιος χορός Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Αρχείο 2018
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2018, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής στο κέντρο διασκέδασης «Acro club», Ιερά Οδός 13 – Αθήνα, όπου παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας πλήθος συναδέλφων Αστυνομικών και φίλοι της Ένωσης.

Το χορό μας τίμησε με την παρουσία του, εκ μέρους της Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ καθώς και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΛΑΣΠΑΣ Ιωάννης.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία του Βουλευτές και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων:

Από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας: ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας κ. ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλης και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα.

Από το κόμμα τηςΔημοκρατικής Συμπαράταξης: ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος.

Από το κόμμα των ΑΝΕΛ.: ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Στάθης και η πολιτευτής υπολοίπου Αττικής των ΑΝ.ΕΛ. και αναπληρώτρια γραμματέας δικαιοσύνης και μέλος της επιτροπής προγράμματος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Κατερίνα ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΛΦΑ καθηγητής κ. Σοφοκλής ΞΥΝΗΣ και ο Διευθυντής Αθλητικού Τομέα & Επικοινωνίας των ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Αντώνη ΓΛΥΚΑ.

Επιπρόσθετα το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων και συγκεκριμένα οι: Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. Δημοσθένης ΠΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. Σπύρος ΛΙΟΤΣΟΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής κ. Γεώργιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ.

Η παρουσία και η στήριξη όλων των ανωτέρω, μας βοηθά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ