Οι Ενώσεις Αθηνών, Βορειοανατολικής, Δυτικής και Πειραιά για τα επεισόδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας .(Κοινή Ανακοίνωση)

Αρχείο 2018
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Για ακόμα μία φορά ζήσαμε μέρα ντροπής ως Αστυνομία στον χθεσινό αγώνα μπάσκετ στο κατ’ ευφημισμόν Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «προστατευμένοι στρατοί» άνευ λόγου και πραγματικής αιτίας επιτέθηκαν στους συναδέλφους μας εκτοξεύοντας εναντίον των διμοιριών εκατοντάδες βόμβες μολότοφ και προσπαθώντας να λιντσάρουν τις στατικές δυνάμεις και τους συναδέλφους της Ασφάλειας που είχαν διαταχθεί να λάβουν μέτρα τάξης.

Απολογισμός αυτών ήταν ο τραυματισμός δύο συναδέλφων της Υ.Α.Τ. και τριών από τους συναδέλφους των στατικών δυνάμεων.

Φυσικά ο αγώνας έγινε κανονικά, όπως και σε κάθε άλλο γήπεδο όπου συμβαίνουν τα ίδια, αφού ουδείς έχει το σθένος είτε να πάρει τις δυνάμεις και να φύγει, είτε να τις αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους.

Για εκείνους τους αμετανόητους, εντός και εκτός Αστυνομίας, που θα ισχυριστούν ότι τα επεισόδια έγιναν επειδή κάποιοι αστυνομικοί προκάλεσαν στον προηγούμενο αγώνα, απλά τους λέμε να ανατρέξουν στα ανάλογα περιστατικά της τελευταίας δεκαετίας. Μήπως και αυτά έγιναν για τους ίδιους λόγους; ΝΤΡΟΠΗ!

Ή μήπως οι ορδές που επιτέθηκαν στη διμοιρία στην Πατησίων και είναι οπαδοί άλλης ομάδας, προκλήθηκαν και αυτοί; Αλλά δυστυχώς δεν είναι οπαδοί ομάδων αλλά της βίας και ας συνεχίζουν όλοι να τους χαϊδεύουν.

Απευθυνόμενοι στη Φυσική Ηγεσία: Αλήθεια δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια κάθε φορά; Δεν έχετε βαρεθεί, κάποιοι φωστήρες, να βγάζουν μέτρα τα οποία αποτυγχάνουν; Τι ακριβώς στείλατε τους συναδέλφους να κάνουν χθες στο γήπεδο; Τι δουλειά έχουν οι στατικές δυνάμεις στις θύρες και τι χρησιμότητα έχουν οι διμοιρίες της Δ.Α.Ε.Α. να φυλάνε σταθερά σημεία στο Κέντρο όταν είναι απαραίτητη η ενίσχυση των δυνάμεων στο Σ.Ε.Φ.; Και μάλιστα όταν υπήρχαν πληροφορίες για τις άγριες διαθέσεις στρατευμένων χούλιγκανς;

Εδώ και τώρα βρείτε τους δράστες και ασκήστε έλεγχο σ’ εκείνους οι οποίοι παριστάνουν τους επικεφαλής αφού σε όποιον αγώνα θέλουν οι χούλιγκαν μετατρέπουν την Αστυνομία σε σάκο του μποξ.

Σας αρέσουν αυτές οι εικόνες; Προφανώς ΝΑΙ για να επιτρέπετε τη συνέχισή τους!

Εμείς, ενόψει και της διευρυμένης Ημερίδας των Ενώσεων Αττικής υπό της αιγίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ την προσεχή Δευτέρα, θα αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να απεμπλακούμε επιτέλους από τα γήπεδα – αρένες που τους μόνους πλέον που εξυπηρετούν είναι τα εκατομμύρια ευρώ των Ανώνυμων Εταιρειών.

Όσον αφορά τους τραυματίες συναδέλφους μας, έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και έχουμε θέσει τα νομικά μας τμήματα στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε ενέργεια κατά κάθε φυσικού ή ηθικού αυτουργού.

Διαβάστε την επίσημη κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ