Η Ένωση Καλωσορίζει τους νέους Αστυφυλακες

Αρχείο 2018
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, καλωσορίζει στην Αστυνομική οικογένεια τους 138 νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες, οι οποίοι τοποθετήθηκαν τη Δευτέρα 08/10/2018, στα Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από τα προηγούμενα έτη, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί επαρκής, ώστε να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των αποδυναμωμένων Αστυνομικών Τμημάτων.

Σκοπός της Ένωσής μας είναι η διεκδίκηση πάγιων αιτημάτων, η προάσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών, η αποκατάσταση – διευθέτηση προβλημάτων της καθημερινότητας και η ηθική – οικονομική στήριξη των συναδέλφων.

Το γραφείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, εδρεύει στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, επί της οδού Γ. Πιτταρά 1η πάροδος Ο.Α.Κ.Α. και λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 08:00 – 15:00, για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Η Ένωση θα είναι δίπλα στους νέους συναδέλφους, προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους και όσο το δυνατόν να παρέμβει για την επίλυση αυτών. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και τα αιτήματά τους, μέσω προσωπικής επαφής και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ευχόμαστε λοιπόν, καλό κουράγιο, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ