"Ευτυχώς" υπήρχε αστυνομικός σκοπός...

Αρχείο 2019
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

   Η σημερινή “καταδρομική” επίθεση στο Α.Τ Πεντέλης ήλθε να επιβεβαιώσει με τον πιο εύγλωττο τρόπο ό,τι είχαμε επισημάνει σε πρόσφατη ανακοίνωση και ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

         Η έλλειψη προσωπικού των Τμημάτων της Δ/νσης Βορειοανατολικής Αττικής πλέον δεν μπορεί να αποκρυφτεί και παρά τις τεράστιες και φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων Διοικητών και του αστυνομικού προσωπικού, είναι πλέον “ηλίου φαεινότερον” ότι την επόμενη φορά ενδεχομένως να μη σταθούμε τόσο τυχεροί. Έχουμε εναποθέσει όπως φαίνεται τις ελπίδες μας, για να μη θρηνήσουμε και θύματα, στην καλή σύμπτωση και ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού τα αστυνομικά Τμήματα έχουν “απογυμνωθεί” εντελώς. Θέλουμε να θέσουμε τον καθένα αρμόδιο προ των ευθυνών του αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάτι κακό θα συμβεί.

          Δυστυχώς εν έτει 2019 η Πολιτεία, η Ευρωπαϊκή Ελληνική Πολιτεία, συνεχίζει να πορεύεται χωρίς σχεδιασμό διακινδυνεύοντας την υγεία και την ζωή των εργαζομένων αστυνομικών  που την προστατεύουν με αυταπάρνηση

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ