Κ. Τσουμάνης: Δεν μας λυγίζει η άνανδρη επίθεση στο Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής

Αρχείο 2019
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μήνυμα, στον απόηχο της επίθεσης με βόμβες μολότοφ στο Τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, στέλνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Β/Α Αττικής, Κώστας Τσουμάνης.

Παράλληλα, εκφράζει την πίστη του ότι όσο υπάρχει πολιτική βούληση για αντιμετώπιση της ανομίας τόσο θα αναπτερώνεται το ηθικό του Έλληνα αστυνομικού.

Η τοποθέτηση του Κώστα Τσουμάνη

Η χθεσινή επέτειος του Πολυτεχνείου ήταν από τις πιο ήρεμες των τελευταίων ετών. Αυτό πιστώνεται στον σωστό σχεδιασμό από πλευράς φυσικής ηγεσίας, αλλά και στην πολιτική βούληση να μπει τέλος σε ένα καθεστώς ανομίας που οι Έλληνες Αστυνομικοί είχαμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ωστόσο, κάποιοι άγνωστοι, πιθανόν του αντιεξουσιαστικού χώρου, έκαναν επίθεση με βόμβες μολότωφ στο Τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής. Ευτυχώς οι τέσσερις μολότωφ που εκτοξεύτηκαν εναντίον των αστυνομικών δεν εξερράγησαν και κατασβήστηκαν άμεσα από τους συναδέλφους οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος και χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τους συναδέλφους, οι οποίοι έδειξαν άψογα αντανακλαστικά και επαγγελματισμό σε αυτήν την άνανδρη επίθεση, ενεργώντας σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Όσο θα υπάρχει πολιτική βούληση στην αντιμετώπιση τέτοιων ενεργειών, τόσο θα αναπτερώνεται το ηθικό του Έλληνα Αστυνομικού και θα αποδεικνύει τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει.