Δωρεάν Χριστουγεννιάτικη Θεατρική παράσταση

Αρχείο 2019
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει και προσκαλεί στη θεατρική παράσταση "τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ"

τους μικρούς της φίλους. Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς με θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία από την κα Γιούλη Ηλιοπούλου, στέλνει το μήνυμα πως η αγάπη, η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας. Το θέαμα συμπληρώνεται με εφέ, με 3D animation και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

Η μεγάλη επιτυχία της  Texnis genesis, που ψηφίστηκε για δύο συνεχείς χρονιές, από το κοινό, ως η πιο δημοφιλής παράσταση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/12/2019 και ώρα 11:30, στο Θέατρο  ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106 – κέντρο Αθήνας) και η προσέλευση θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξή της. Μετά τη λήξη της παράστασης, θα δοθούν γλυκίσματα από τον Αϊ Βασίλη σε όλα τα παιδιά.

Οι προσκλήσεις θα διανέμονται δωρεάν στα γραφεία της Ένωσής μας (Γ. Πιτταρά 1η Πάροδος Ο.Α.Κ.Α. – Μαρούσι) από την Παρασκευή 20/12/2019 και ώρες 08:00΄ - 14:30΄ έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.